Οι selfies του «βιαστή του Κάβου» στους δρόμους της Κέρκυρας: «Νιώθω αηδιασμένη»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 15:12 Οι selfies του «βιαστή του Κάβου» στους δρόμους της Κέρκυρας: «Νιώθω αηδιασμένη»

Αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι selfies του βιαστή του Κάβου στους δρόμους της Κέρκυρας.

Ο βιαστής του Κάβου κυκλοφορεί ελεύθερος πλέον καθώς αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου και βγάζει φωτογραφίες στα στενά του ελληνικού νησιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σε μία από τις φωτογραφίες, το «τέρας του Κάβου», όπως τον είχαν αποκαλέσει τα ξένα μέσα, ποζάρει σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κάβου. Στο πεζοδρόμιο πίσω του φαίνονται δυο νεαρά κορίτσια. Σε μια άλλη ποζάρει πίσω από ένα μπαρ.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν  κοντά στα σημεία όπου είχε παρασύρει και βιάσει Βρετανίδες τουρίστριες αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι.

Ξέσπασε ένα από τα θύματα του! «Νιώθω αηδιασμένη»

Η Κέιλυ Μόργκαν, ένα από τα θύματά του, βλέποντας τις selfie του βιαστή αποκάλυψε την ταυτότητά της και ξέσπασε στα βρετανικά ΜΜΕ.

Δείτε το ρεπορτάζ στο 34:45

«Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Όταν άκουσα ότι είναι έξω σοκαρίστηκα. Ξέσπασα σε κλάματα, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Νιώθω αηδιασμένη».

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχε βιάσει μία από τις πελάτισσές μου λίγες μέρες πριν από εμένα και εκείνη μου είχε περιγράψει τα τατουάζ του. Έχει ένα που λέει "γ@μώ την αστυνομία". Με το που είδα αυτά τα τατουάζ ήξερα τι θα μου συνέβαινε»

Διασκεδάζει στον Κάβο μαζί με τη σύντροφο του

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δημοσιογράφος του Corfu TV News, Διονύσης Μάμαλος, ο 47χρονος «διασκεδάζει στην περιοχή του Κάβου που είναι μια τουριστική περιοχή.

Εκεί οι ιδιοκτήτες και οι καταστηματάρχες τον κερνούν ποτά και περνάει έτσι τις ώρες του με τη σύντροφό του. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει δουλειά και πιστεύω ότι εάν συνεχίσει έτσι θα προβεί πάλι σε έκνομες πράξεις».

«Τους δύο τους έκανα, τον τρίτο όμως δεν τον έκανα»

O 47χρονος είχε καταδικαστεί  σε 52 χρόνια κάθειρξη. Τη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί σε βιαστή. Όμως, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη είχε παραδεχθεί τους βιασμούς.

«Τους δύο τους έκανα, τον τρίτο όμως δεν τον έκανα. Με κατηγορήσανε όμως για τρεις και μου έδωσαν 48 χρόνια  φυλακή. Έβγαλα τα 15 και βγήκα με το Νόμο του Παρασκευόπουλου» είχε πει.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση