Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ: Το Ροτβάιλερ της οικογένειας σκότωσε βρέφος δύο μηνών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 14:00 Σοκ: Το Ροτβάιλερ της οικογένειας σκότωσε βρέφος δύο μηνών

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης από τη μητέρα του με τραύματα από επίθεση σκύλου ράτσας ροτβάιλερ - Δείτε βίντεο με όσα λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τραγικό περιστατικό.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ροτβάιλερ σκότωσε ένα μωρό, μόλις δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής. Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο σκύλος, κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο κοριτσάκι κι άρχισε να το δαγκώνει στο πρόσωπο, προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ με βάση τις καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι λέει γείτονας της οικογένειας για τη δολοφονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος...

Δείτε βίντεο από το μπαλκόνι στο οποίο βρισκόταν ο σκύλος της οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr