Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Ιωνία: Ομολόγησε 19χρονη για την εγκατάλειψη βρέφους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 14:19 Ν. Ιωνία: Ομολόγησε 19χρονη για την εγκατάλειψη βρέφους

Μία 19χρονη ελληνικής καταγωγής ομολόγησε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής πως είναι η μητέρα του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία.

Το μωρό βρέθηκε μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε είσοδο πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ήταν καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η19χρονη μένει με την γιαγιά της στην οδό Κασταμονής, εκεί όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Το ρεπορτάζ του Star στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αναφέρει πως υπάρχει βίντεο που δείχνει την νεαρή να αφήνει το μωρό και μάλιστα πριν το εγκαταλείψει να το φιλάει 3 φορές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η 19χρονη γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο. Το βρέφος είχε ακόμη στο χέρι του πεταλούδα αιμοληψίας. Η νεαρή μητέρα μένει στην οδό Κασταμονής, τον ίδιο δρόμο όπου εγκατέλειψε το μωρό της και έτσι έφτασαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στα ίχνη της χρησιμοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. 

Οι ίδιοι μάλιστα της πρότειναν να της βαπτίσουν το μωρό.