Θεσσαλονίκη: Χέρι χέρι Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα – Τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 11:36 Θεσσαλονίκη: Χέρι χέρι Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα – Τα στιγμιότυπα που συζητήθηκαν [pics]

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα πιασμένοι χεράκι - χεράκι για ώρα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν πάνω τους...

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Αφού περπάτησαν χεράκι-χεράκι μπροστά από τους φωτογράφους που τους περίμεναν, μπήκαν στην έκθεση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα.

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων.

Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κ.α.)

Στη δεύτερη έκθεση «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας.

Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών. Δείτε τις εικόνες από την επίσκεψη του ζεύγους στη Θεσσαλονίκη…

Τσίπρας και Μπαζιάνα στη Θεσσαλονίκη


πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση