«Κάρφωσα τον Διάβολο» λέει η γυναίκα που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 13:19 «Κάρφωσα τον Διάβολο» λέει η γυναίκα που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της

Η ίδια υποστηρίζει ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά και έτσι ξεκίνησαν όλα.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και οι εικόνες του 45χρονου, με το μαχαίρι καρφωμένο στο λαιμό του, σόκαραν το Πανελλήνιο.

Ο ίδιος, περιέγραψε χθες στο newsit.gr ότι η κουμπάρα του, όρμησε ξαφνικά και του κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό, ενώ το θύμα έπινε καφέ με τον κουμπάρο του και σύζυγό της.

Ωστόσο, η εκδοχή που έδωσε η ίδια η γυναίκα, σύμφωνα με την Espresso, είναι διαφορετική…

«Κάρφωσα τον Διάβολο γιατί… μου την έπεφτε»

Η 49χρονη, που πήρε το δρόμο για τις φυλακές μετά την πράξη της, υποστηρίζει ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό του ενός, εκ των τριών παιδιών της.

«Η γυναίκα μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια» φέρεται να είπε ο σύζυγός της, αποκαλύπτοντας ότι η γυναίκα του, του άνοιξε την καρδιά της όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο. Μέχρι τότε, εκείνος δεν γνώριζε τίποτα…

Όπως του είπε, το θύμα την απειλούσε, λέγοντάς της ότι έχει κάνει φυλακή και πως «αν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές προτάσεις του, δε θα είχε αίσιο τέλος».

«Εκείνη μου έστελνε μηνύματα»

Από την πλευρά του ο 45χρονος, λέει ότι η γυναίκα πάσχει από ψυχική νόσο αν και δεν έδειχνε επικίνδυνη.

Υποστηρίζει ότι λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού -σε ηλικία 6 ετών- το 2016, εκείνη του είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει ε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει…

Πηγή: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση