Την Κυριακή η παρουσίαση της πολιτικής διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 19:49 Την Κυριακή η παρουσίαση της πολιτικής διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ

Το προσχέδιο της πολιτικής διακήρυξης, το οποίο έχει ετοιμάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσιάστηκε από τον ίδιο την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας.

Την Κυριακή, στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιαστεί η πολιτική διακήρυξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου.

Το προσχέδιο της πολιτικής διακήρυξης, το οποίο έχει ετοιμάσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσιάστηκε από τον ίδιο την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας, και αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Παρασκευή με κάποιες προσθήκες, προκειμένου να παρουσιαστεί και να εγκριθεί από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που συνεδριάζει την Παρασκευή και το Σάββατο, επισήμαναν οι ίδιες πηγές.

Στη συνέχεια, η διακήρυξη θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ «Σπούτνικ», το οποίο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την Κυριακή το απόγευμα.

«Το βλέπουμε σαν ένα προσκλητήριο για την προσέλκυση νέων μελών», σημείωναν οι ίδιες πηγές. «Μετά το φεστιβάλ ξεκινά μια ευρύτατη τρίμηνη καμπάνια, που θα περιλαμβάνει ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα με τον Αλέξη Τσίπρα να πηγαίνει σε όσο περισσότερες μπορεί», προσθέτουν.

Στην Πολιτική Γραμματεία, εκτός από τα οργανωτικά θέματα, έγινε μια ενημέρωση στην αρχή για τα πολιτικά θέματα επικαιρότητας, το θέμα της Novartis και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αμερική.

Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Συγγρού, ξεκινούν την Παρασκευή, στις 13:30.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση