Αμαλιάδα: Πένθος για την 16χρονη Μαριλένα που έπεσε νεκρή έξω από το σχολείο της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 19:20 Αμαλιάδα: Πένθος για την 16χρονη Μαριλένα που έπεσε νεκρή έξω από το σχολείο της
Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση του θανάτου της έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του - Είχε πρόσφατα υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση
 
Στο πένθος έχει βυθιστεί η σχολική κοινότητα στην Αμαλιάδα μετά τον θάνατο της 16χρονης Μαριλένας. Το κορίτσι κατέρρευσε έξω από το σχολείο του. 

Η Μαριλένα ήταν μια μικρή μαχήτρια. Ένα κορίτσι που ήθελε να ρουφήξει μέχρι τέλους το μεδούλι της ζωής αλλά δεν τα καταφέρε. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Τα έκανε από τότε που διαπιστώθηκε ότι πάσχει από συγγενή μυοκαρδιοπάθεια.
 
Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Σήμερα, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…
 

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του.

Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση