Ο «Τζόκερ» προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 22:48 Ο «Τζόκερ» προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας

H παρέμβαση της ΕΛΑΣ και η διάψευση από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας την Κυριακή με επέμβαση της αστυνομίας στην ταινία «Τζόκερ» Συγκεκριμένα υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού γύρω στις 8 μμ φέρεται να επικοινώνησαν με τις αρχές για καταγραφή των ανηλίκων στον κινηματογράφο ΑΕΛΩ στην Πατησίων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητήθηκε η συνδρομή της προκειμένου να γίνει καταγραφή και να διαπιστωθεί πόσοι ανήλικοι παρακολουθούν την ταινία η οποία έχει σήμανση καταλληλότητας για θεατές άνω των 18 ετών.

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει ότι: «διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. 

Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες». 

πηγή: thetoc.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση