Βίντεο ντοκουμέντο: Ιδιοκτήτης εταιρείας ανεβαίνει στο καπό αυτοκινήτου για να μην το κλέψουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 20:52 Βίντεο ντοκουμέντο: Ιδιοκτήτης εταιρείας ανεβαίνει στο καπό αυτοκινήτου για να μην το κλέψουν

Απίστευτες εικόνες από μάντρα αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο

Δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν μπαταρίες από φορτηγό σε μάντρα στον Ασπρόπυργο, με τον ιδιοκτήτη να ανεβαίνει στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, με στόχο να τους αποτρέψει.

Στις αποκλειστικές εικόνες που είχε στη διάθεσή της η ΕΡΤ, καταγράφεται το σκηνικό που διαδραματίστηκε την περασμένη Δευτέρα.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε ένα ασημί αυτοκίνητο το οποίο υποτίθεται ότι είχε μηχανικό πρόβλημα, σταμάτησαν δίπλα στο φορτηγό και άρχισαν να κάνουν τη… δουλειά τους. Ο ιδιοκτήτης τους πήρε χαμπάρι και μαζί με έναν υπάλληλο πηγαίνουν προς το σημείο για να σταματήσουν τη δράση τους.

Όταν πλησίασε κοντά στο αυτοκίνητο, οι δράστες έβαλαν μπρος το όχημά τους και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ο άνδρας στον οποίο ανήκει το φορτηγό από το οποίο πήραν τις μπαταρίες, ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου, με τον οδηγό να μην πτοείται και να αναπτύσσει ταχύτητα.

Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Πρόκειται για έναν 42χρονο, σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές. Επίσης, ταυτοποιήθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως, για την ώρα, παραμένει ασύλληπτος.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση