ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ο κ. Μητσοτάκης ή τον στέλνει σπίτι του ή ταυτίζεται με αυτόν και τις αθλιότητές του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:55 ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Ο κ. Μητσοτάκης ή τον στέλνει σπίτι του ή ταυτίζεται με αυτόν και τις αθλιότητές του

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις κατηγορίες του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφέρει χαρακτηριστικά “ή στέλνει σπίτι του τον κ. Γεωργιάδη ή ταυτίζεται με αυτόν και τις αθλιότητές του”.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: “Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό“.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη. Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση