Άδωνις Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορούν να κουνούν το δάχτυλο και δεν μπορώ εγώ;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 09:28 Άδωνις Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορούν να κουνούν το δάχτυλο και δεν μπορώ εγώ;

Νέα επίθεση του υπουργού Ανάπτυξης.

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου επανάλαβε τις διευκρινίσεις για την απάντησή του σε ερώτηση σε ντοκιμαντέρ για την Novartis.

«Μετά από αυτήν τη δήλωση επί τέσσερις μέρες ο Τσίπρας έλεγε να αποκαλύψω ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες και δεν έβγαλαν τις τιμές γιατί θα έβλεπε ο λαός πόσο μεγάλες ήταν οι αυξήσεις», κατηγόρησε εκ νέου την προηγούμενη κυβέρνηση και διερωτήθηκε:

«Αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι τα πήραμε, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;».

Εκφράζοντας την ένστασή του στην πολιτική πρακτική είπε ωστόσο ότι, «το σωστό είναι κανένας να μην κάνει εικασίες για κανέναν και κανένας να μην αμφισβητεί την αθωότητα κανένα», όμως, «όσο επιλέγουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι».

«Εγώ θα είμαι στα μανταλάκια με το "άκουσα’ και το "πιστεύω" και εκείνος δε θα ελεγχθεί;», είπε και κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έβαλαν τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή με τους ψευδομάρτυρες» οπότε θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να τα υποστούν όλα».

Ερωτηθείς, πάντως, αν θα γίνει προκαταρκτική για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε αρνητικά, επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική γραμμή.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση