Λούτσα: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο! Καταδίωξη με πυροβολισμούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 09:45 Λούτσα: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο! Καταδίωξη με πυροβολισμούς

Φαρ ουέστ τη νύχτα ο Ασπρόπυργος! Άγνωστοι μπήκαν με… αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στη Λούτσα. Καταδίωξη στην Αττική Οδό και στον καταυλισμό των Ρομά στον Ασπρόπυργο. Άνοιξαν πυρ οι δράστες, «απάντησαν» οι αστυνομικοί.

Δεν πέρασαν καλά καλά 24 ώρες από την εξάρθρωση της σπείρας που «μπούκαρε» με κλεμμένα αυτοκίνητα σε μαγαζιά και ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λούτσα. Τα πράγματα… αγρίεψαν στη συνέχεια, όταν οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο και δεν δίστασαν να σηκώσουν όπλο!

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 04:00 τα ξημερώματα, τρεις άγνωστοι χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να «μπουκάρουν» σε κοσμηματοπωλείο στη Λούτσα

Ανενόχλητοι, οι κλέφτες κατάφεραν να πάρουν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και να φύγουν. Δεν περίμεναν όμως ότι η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε στο μεταξύ για το «ντου» στο κοσμηματοπωλείο στη Λούτσα, θα τους έβρισκε λίγη ώρα αργότερα.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε στην είσοδο του Ασπρόπυργου και ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς. Οι δράστες επιχείρησαν να μπουν στον καταυλισμό των Ρομά, αλλά οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν κι εκεί.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο ένας από τους δράστες τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τους αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν στα πυρά, πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Η καταδίωξη έληξε με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους δυο από τους δράστες της κλοπής στη Λούτσα.

Το γεγονός πως όλα έγιναν μόλις 24 ώρες μετά την εξάρθρωση της σπείρας που χρησιμοποιούσε αυτοκίνητα για να μπαίνει σε μαγαζιά και να τα «σηκώνει» δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι τρεις δράστες της κλοπής στη Λούτσα να συνδέονται με τη σπείρα. Δεν αποκλείεται, όμως, και το ενδεχόμενο να πρόκειται για μιμητές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση