Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ: Ιερέας βίαζε μικρό κοριτσάκι: «Η μητέρα κάλυπτε το βιαστή»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 07:33 Σοκ: Ιερέας βίαζε μικρό κοριτσάκι: «Η μητέρα κάλυπτε το βιαστή»

Σοκαριστική αποκάλυψη του Προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλου για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα…

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον βιασμό 12χρονης από 57χρονο ιερέα σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου για λόγους προστασίας. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», «η 12χρονη ήρθε στο χώρο μας με εισαγγελική εντολή και εκμυστηρεύτηκε σε κάποια παιδαγωγό τα όσα βίωνε». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, αμέσως έγινε καταγγελία στην εισαγγελέα και ακολούθησε η νόμιμη διαδικασία.

«Κανένας δεν το πίστευε το παιδί. Ερχόταν η μητέρα με δικηγόρο για να αλλάξει την κατάθεσή της το παιδί» αποκαλύπτει ο κ. Γιαννόπουλος, εξηγώντας πώς η μητέρα προσπαθούσε να αποτρέψει την 12χρονη να πει την αλήθεια. Τελικά, η μητέρα παραδέχθηκε τα όσα γνώριζε και έτσι η ταλαιπωρία του παιδιού, που διήρκησε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, από τη στιγμή της αποκάλυψης, έλαβε τέλος.

Ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12χρονο κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών.  Χτυπούσε, μάλιστα, βάναυσα την ανήλικη όταν αντιδρούσε.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε την περασμένη Τρίτη, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του.

Την επόμενη ημέρα, οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Πηγή: ant1news.gr