Μάνη: Σοκάρει ξανά η 12χρονη για την κακοποίηση από ιερέα – “Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε” – video

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 09:31 Μάνη: Σοκάρει ξανά η 12χρονη για την κακοποίηση από ιερέα – “Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε” – video

Οι περιγραφές της 12χρονης για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι που ζούσε, προκαλούν οργή και θλίψη. Το ανήλικο κορίτσι αποκαλούσε "μπαμπά" τον κατηγορούμενο ιερέα, που φέρεται να την βίαζε. Ο ρόλος της μητέρας και το νέο πρόσωπο που εμπλέκει η μικρή στην ανατριχιαστική υπόθεση στη Μάνη. Αρνείται τα πάντα ο παπάς μέσα από τη φυλακή. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση.

Το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης στη Μάνη – με ένα 12χρονο κορίτσι να υποστηρίζει ότι ο ιερέας σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε – συμπληρώνεται καθημερινά με νέα στοιχεία και μαρτυρίες, που προκαλούν αίσθηση.

Η 12χρονη αποκαλούσε τον κατηγορούμενο παπά, “μπαμπά”. Υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον ίδιο όσο και από τον παππού της. Οι λεπτομέρειες γι΄αυτή την περίεργη υπόθεση στη Μάνη, προκαλούν αίσθηση. Από τη μία υπάρχει μία ιατροδικαστική εξέταση που δεν δείχνει κακοποίηση. Από την άλλη η ανήλικη έχει περιγράψει στις καταθέσεις της με ακρίβεια, τον εφιάλτη που φέρεται να βίωνε.

«Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει:

“Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά.

Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι ο μπαμπάς το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς.”

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της μητέρας της ανήλικης που κακοποιούσε ο ιερέας σε χωριό της Μάνης. «Ήταν ιερέας και του είχα εμπιστοσύνη», τόνισε στον ΑΝΤ1 και αλλάζοντας την αρχική της κατάθεση, παραδέχθηκε ότι ο 57χρονος ιερέας- σύντροφός της «είχε κάνει κακό στην κόρη μου».

«Μαμά, ναι, αλήθεια είναι, με έχει πειράξει», είπε η γυναίκα ότι της είπε η κόρη της. Ο δικηγόρος του ιερέα δήλωσε «έκπληκτος και σοκαρισμένος», από το γεγονός ότι η μητέρα του παιδιού άλλαξε την κατάθεσή της. Και δήλωσε ότι «συμπάσχω με τον κάθε γονιό που μπορεί να αποδειχθεί λάθος».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα άλλαξε την κατάθεσή της «αφού είχε μιλήσει με την κόρη της και την κοινωνική λειτουργό», που όπως η ίδια είπε την έπεισαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί. Απαντώντας, τέλος στο αν το παιδί «τα έβγαλε από το μυαλό της», απάντησε ότι «αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Τι λέει η κόρη του κατηγορούμενου ιερέα

Η κόρη του προσωρινά κρατουμένου ιερέα μιλώντας στο OPEN υποστήριξε πως ο ίδιος ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της, πήγαν την 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η μητέρα της ανήλικης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε νοσοκομείο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο ίδιος ο πατέρας μου πήγε το παιδί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με την αδελφή μου. Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”»;

Την ίδια ώρα από το Χαμόγελο του Παιδιού πάντως διευκρινίζουν πως η 12χρονη κατέληξε στον οργανισμό κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η κόρη του ιερέα υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από την μητερά της 12χρονης: «Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου.

Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι».

Σημειώνεται ότι ο ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και από την υπεράσπιση του επισημαίνεται πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε το κορίτσι, αλλά άλλο άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον.

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση