Αδαμάντιος Μαντής: Συγκίνηση στην κηδεία του αδικοχαμένου πολίστα! pics

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 16:13 Αδαμάντιος Μαντής: Συγκίνηση στην κηδεία του αδικοχαμένου πολίστα! pics

Το τελευταία “αντίο” είπαν το μεσημέρι της Τρίτης (05.11.2019) συγγενείς και φίλοι στον αδικοχαμένο πολίστα, Αδαμάντιο Μαντή, στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου.

Ο ελληνικός αθλητισμός “αποχαιρέτησε” το μεσημέρι της Τρίτης (05.11.2019) ένα από τα “λουλούδια” του που όμως δεν πρόλαβαν να… ανθίσουν. Συγγενείς, φίλοι και αθλητές βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Αδαμάντιο Μαντή.

Ο Αδαμάντιος Μαντής έχασε τη ζωή του σε φρικτό δυστύχημα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος τις πρώτες ώρες της Κυριακής (03.11.2019) και σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Συγκλονισμένοι ήταν όλοι και στην κηδεία του νεαρού αθλητή, με τραγική φιγούρα τη μητέρα του, η οποία και δεν σταμάτησε να κλαίει, χωρίς να μπορεί ακόμη να πιστέψει το “χτύπημα” που δέχθηκε η οικογένειά της.

Στο πλευρό της βρισκόταν και όλοι οι φίλοι του Αδαμάντιου, με τους συμμαθητές του να παρευρίσκονται φορώντας λευκά πουκάμισα προς τιμήν του. Το “παρών” έδωσε και ο Κώστας Κοκκινάκης, που έχει γράψει “χρυσή” ιστορία στο πόλο και με την Εθνική Ελλάδας, εκπροσωπώντας το άθλημα που λάτρευε ο δύστυχος νέος.

Εικόνες από την κηδεία του Μαντή

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση