Έγκλημα την Κοιλάδα: Τι λέει η μητέρα της χήρας – «Ο καπετάνιος αυτοκτόνησε»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 19:08 Έγκλημα την Κοιλάδα: Τι λέει η μητέρα της χήρας – «Ο καπετάνιος αυτοκτόνησε»

Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε η μητέρα της χήρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον καπετάνιο σύζυγό της στην Κοιλάδα τον Δεκέμβριο του 2014.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό και η μητέρα της κατηγορούμενης για το έγκλημα στην Κοιλάδα, μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με την κυρία Γεωργία το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η κόρη της ήταν μόλις 16 ετών. Η πεθερά του καπετάνιου έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο έρωτα.

«Τον αγάπησε, τον ερωτεύτηκε» είπε για την κόρη της η μητέρα της κυρία Γεωργία. «Τον γνώρισε όταν η Δήμητρα ήταν 16. Είχαν 5-6 χρόνια διαφορά. Μικρός ήταν κι αυτός, δεν ήταν μεγάλος. Και ο γαμπρός μου την αγαπούσε, και η Δήμητρα πάρα πολύ. Ο πρώτος της κι ο τελευταίος της. Ήταν ένα ζευγάρι νορμάλ. Δεν είχαν εντάσεις, δεν είχαν καβγάδες» είπε η κυρία Γεωργία μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, στον ΣΚΑΙ.

Η εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε το θύμα, όπως ισχυρίζεται η πεθερά του, δεν είχε γίνει αντιληπτή από την οικογένεια. Όπως είπε δεν είχαν καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε, ενώ απέδωσε σε κουτσομπολιά του χωρίου πληροφορίες που ήθελαν τον καπετάνιο να ζήλευε και να υποψιαζόταν ότι η Δήμητρα είχε κι εκείνη κάποια σχέση εκτός γάμου.

Η μητέρα της κατηγορούμενης μίλησε και για την εγγονή της, την 15χρονη κόρη του ζευγαριού, που τώρα μεγαλώνει με την αδελφή της Δήμητρας.

«Εγώ τον γιο μου έχασα, όχι τον γαμπρό μου» κατέληξε η κυρία Γεωργία λέγοντας ότι η κόρη της είναι αθώα.

«Ο καπετάνιος αυτοκτόνησε»

Στην εκπομπή μίλησαν και οι δύο συνήγοροι υπεράσπισης. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της κατηγορούμενης, ο θάνατος του καπετάνιου οφείλεται σε αυτοκτονία. Όπως είπαν ο Θανάσης Λάμπρος έφερε δύο τραύματα από σφαίρα, ένα στο στήθος και ένα στο κεφάλι που ήταν και το θανατηφόρο.

Ωστόσο όπως είπαν πολλές φορές έχουν υπάρξει περιπτώσεις αυτοχειρίας με περισσότερους του ενός πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τους δύο δικηγόρους της χήρας ο καπετάνιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, ωστόσο δεν τα κατάφερε και πυροβολήθηκε εκ νέου στο κεφάλι τερματίζοντας έτσι τη ζωή του.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση οι πυροβολισμοί ήταν εξ επαφής ενώ στο θύμα δεν βρέθηκε το DNA της κατηγορούμενης. Οι δύο συνήγοροι έκαναν λόγο για δικαστική πλάνη όσον αφορά στην πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση. Παράλληλα υπενθύμισαν ότι η Δήμητρα είχε αρνηθεί να υπογράψει την ομολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα η χήρα είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του καπετάνιου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση