Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάνη: Νέα μαρτυρία «καίει» τον παππού της 11χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε από ιερέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 22:39 Μάνη: Νέα μαρτυρία «καίει» τον παππού της 11χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε από ιερέα

Για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες κάνει λόγο ο ιερωμένος

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» παραμένει η 11χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 57χρονο ιερέα στη Μάνη.

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση, η οποία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, βάζει ξανά στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του παιδιού.

Τόσο η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού όσο και άλλες μαρτυρίες δεν κατάφεραν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η μαρτυρία

Κάτοικος της περιοχής, κατέθεσε τα όσα του είχε εκμυστηρευτεί ο ιερέας. «Μου είπε “κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή”, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε.» αναφέρει και προσθέτει: «Ο αδελφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές όταν έπινε ο ιερέας του γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται».

Ο ιερέας που είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση αρνείται κάθε κατηγορία ενώ κάνει λόγο για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της ανήλικης και υποστηρίζει πως είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της, ακόμα και όταν εκείνη φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

πηγή: newsbeast.gr