Ο Γερουλάνος αμφισβητεί τη Φώφη: Πρέπει να αλλάξουμε ηγεσία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 16:58 Ο Γερουλάνος αμφισβητεί τη Φώφη: Πρέπει να αλλάξουμε ηγεσία

Επίθεση στη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος στην ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ. Κατηγόρησε την ηγεσία ότι ζητάει να "θαφτεί" το ΠΑΣΟΚ.

Επίθεση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την ομιλία του στο συνέδριο. Την κατηγόρησε ότι ζητάει να "θαφτεί" το ΠΑΣΟΚ και βρίσκεται σε χάσμα με τις απαιτήσεις της κοινωνίας γι' αυτό και πρέπει να αλλάξει για να εκφράσει τις αγωνίες και τις απαιτήσεις του κόσμου του ΠΑΣΟΚ. Αφησε, δε, να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στην ιδρυση πολιτικής κίνησης για να διεκδικήσει την ηγεσία στον χωρο.

Όπως ανέφερε ο κ. Γερουλάνος «σας ζητούν να θάψετε το ΠΑΣΟΚ. Όχι από ένα μεγάλο τακτικό συνέδριο με εκλεγμένους συνέδρους αλλά από ένα συνέδριο παρωδία. Με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσυνεδριακές απειλές». Ο προεδρεύων του συνεδρίου Γιάννης Κουτσούκος σχολίασε ότι δεν πρέπει να προσβάλλει κανένα γιατί μερικοί νιώθουν πιο ΠΑΣΟΚ από τον ίδιο.

Ο κ. Γερουλάνος έλαβε τον λόγο έχοντας αμφισβητήσει τη νομιμότητα του συνεδρίου και είπε ότι ίδιος εκφράζει τους 2.000 που υπέγραψαν το κείμενο- ψήφισμα, με το οποίο επί της ουσίας αμφισβητείται η κ. Γεννηματά.

«Πάνω από 2.000 υπογραφές σε πέντε μέρες. Περισσότερες υπογραφές από τον κόσμο που κινητοποιήσατε. Περισσότερες υπογραφές από τον κόσμο που απαρτίζει το σώμα. Σας φέρνω 2.000 φωνές που λένε "φτάνει πια". Θέλουμε ένα συνέδριο τακτικό, δημοκρατικό, ανοικτό, αληθινό, που θα μιλήσει για Δημοκρατία, για όραμα, για το πώς θα πορευτούμε από εδώ και πέρα», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτό: Ευρωκίνηση

Προσαρμοσμένη αναζήτηση