Πάτρα: Αγωνία για δύο άτομα στο Αντίρριο – Αναποδογύρισε το σκάφος τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 22:40 Πάτρα: Αγωνία για δύο άτομα στο Αντίρριο – Αναποδογύρισε το σκάφος τους
Συναγερμός έχει σημάνει στο Αντίρριο. Αναποδογύρισε σκάφος στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα. Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό των δύο ανδρών. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αναποδογύρισε σκάφος ιστιοφόρο στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, στο οποίο βρίσκονταν τα δύο άτομα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού αλλά και της πυροσβεστικής για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει ήδη εντοπιστεί ένας άνθρωπος να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του αλλά οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες λόγω της κακοκαιρίας και δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και αναφέρουν ότι ο ένας έπεσε μέσα στη θάλασσα και ο άλλος έσπευσε να του δώσει σωσίβιο. Πρόκειται για δυο Γάλλους.

Στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι και και η πρόσβαση στο σημείο είναι πάρα πολύ δύσκολη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ένα από τα δύο άτομα πρόλαβε και ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός
Πληροφορίες από  gnomip.gr, nafpaktianews.gr

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση