Θεσσαλονίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα στην κρεβατοκάμαρα της φοιτήτριας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 23:41 Θεσσαλονίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα στην κρεβατοκάμαρα της φοιτήτριας

Η φοιτήτρια νοίκιασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Σεπτέμβρη και όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Μια μέρα το βλέμμα της έπεσε στο επίμαχο σημείο...

Η υπόθεση προκαλεί πολλές συζητήσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στους κόλπους του διαδικτύου. Μια φοιτήτρια ανακάλυψε ότι στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού που νοίκιασε από επιχειρηματία, υπήρχε κρυφή κάμερα που κατέγραφε εν αγνοία της, τα πάντα. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος προσπάθησε να κουκουλώσει το όλο θέμα αλλά η φοιτήτρια επέμεινε και αποκάλυψε την αλήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ο επιχειρηματίας το μίσθωνε στη φοιτήτρια από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Η νεαρή, κάποια στιγμή, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρα, εξείχε ένα εξάρτημα, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα στον τοίχο.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποιήθηκε από την ένοικο να πάει στο διαμέρισμα προκειμένου να τον ενημερώσει για το αντικείμενο που μόλις είχε εντοπίσει. Εκείνος πηγαίνοντας στο διαμέρισμα την διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για εξάρτημα από το σύστημα συναγερμού, όμως η νεαρή φοιτήτρια φάνηκε δύσπιστη.

Έτσι κάλεσε έναν γνωστό της, ο οποίος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά. Εκείνος, εξετάζοντας προσεχτικά το εξάρτημα, διαπίστωσε πως πρόκειται για μια κρυφή κάμερα που είχε τη δυνατότητα να καταγράψει χωρίς ήχο αλλά με εικόνα την οποιαδήποτε κίνηση, ακόμη και με κλειστά τα φώτα.

Η κοπέλα τρόμαξε και απευθύνθηκε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος από την Αστυνομία δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, προσήλθε ο ίδιος λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δεν βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας.

πηγή:newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση