Ληστεία σαν ταινία στη Μεσσηνία: Οπλα, όμηρος και 200.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:27 Ληστεία σαν ταινία στη Μεσσηνία: Οπλα, όμηρος και 200.000 ευρώ

Ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ άρπαξαν τελικά τέσσερις ληστές από την Τράπεζα Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας

Η ληστεία έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί και ενώ στο τραπεζικό κατάστημα υπήρχαν μέσα πελάτες οι οποίοι εξυπηρετούνταν εκείνη την ώρα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ της Μεσσηνίας, οι δύο ληστές έμειναν απ' έξω και πιθανότατα είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, ενώ οι δύο που εισέβαλαν στην τράπεζα είχαν καλάσνικοφ και φορούσαν κουκούλες.

Μέσα στην τράπεζα απείλησαν προσωπικό και πελάτες υποχρεώνοντας έναν υπάλληλο να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο για να πάρουν τα περίπου 200.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό (δεν υπήρξε τραυματισμός). Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και στις γύρω περιοχές.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για την δεύτερη ένοπλη ληστεία στη Μεσσηνία μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από αυτή στα ΕΛΤΑ Θουρίας από 3 ληστές την περασμένη Τρίτη με λεία 115.000 ευρώ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση