Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Υπέβαλε σε ποδολαγνεία την θετή του κόρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 19:15 Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Υπέβαλε σε ποδολαγνεία την θετή του κόρη
Ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του καθώς «δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορμές του»

Συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 54χρονο άνδρα ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη (τότε) κόρης της πρώην συζύγου του.

Όπως μετέδωσε το grtimes.gr, κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση παιδιού, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή της αιδούς ανηλίκου, πρόσκληση στην παράνομη χρήση ναρκωτικών ενώ το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του λέγοντας ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορμές του. Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 16 ετών, από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, και βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία 4 χρόνια αλλά μετά την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αναμένεται να αποφυλακιστεί καθώς έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι η 20χρονη, σήμερα, κοπέλα ζούσε με τους γονείς της μέχρι το 2004 ενώ φοιτούσε στη Α’ Τάξη Δημοτικού όταν αυτοί χώρισαν. Η μητέρα της παντρεύτηκε τον κατηγορούμενο και το 2007 απέκτησαν μαζί άλλη μια κόρη. Παρά το γεγονός ότι χώρισαν το 2010, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και ο 54χρονος διέμενε στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Όταν η μητέρα έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια άφηνε τις δύο κόρες της στη φύλαξη και στη φροντίδα του κατηγορούμενου.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της έδρας, από το 2011 έως το 2015, μέρα παρά μέρα, ο καθ’ ομολογία δράστης πήγαινε στο δωμάτιο της θετής του κόρης, ηλικίας από 12 έως 16 ετών, και ικανοποιούσε τη σεξουαλική του επιθυμία με τις πατούσες της παθούσας. Ακόμη, της ζητούσε να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες μέσω facebook και από το 2013 και μετά την παρακινούσε να κάνει χρήση χασίς.

Τελικά, η κόρη αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν στη μητέρα της και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση