Μητσοτάκης - Μαρέβα: Οι πρώτες εικόνες από το Μπάκιγχαμ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 23:12 Μητσοτάκης - Μαρέβα: Οι πρώτες εικόνες από το Μπάκιγχαμ

Στη λαμπρή δεξίωση που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, στο Μπάκιγχαμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα.

Στη λαμπρή δεξίωση που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, στο Μπάκιγχαμ, με αφορμή την επετειακή σύνοδο για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ, παρέστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα.  Στο παλάτι τους ηγέτες υποδέχθηκε η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Νωρίτερα ο έλληνας πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με ξένους επενδυτές από μεγάλα funds και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις υποδομές και διαχειρίζονται χαρτοφυλάκια εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, είχε το πρωί της Τρίτης στο Λονδίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Goldman Sachs και κάλεσε τους επενδυτές να αξιοποιήσουν τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα μετά τις τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Για την βραδιά, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα φόρεμα στο χρώμα της ελιάς, συνδυάζοντάς το με ένα μαύρο clutch. Τα μαλλιά της τα είχε ένα κομψότατο updo, αναδεικνύοντας τα μακριά σκουλαρίκια που φορούσε.

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε το βίντεο με την είσοδο του έλληνα πρωθυπουργού και της συζύγου του: 

 

 

Δείτε και φωτογραφίες από την είσοδο του έλληνα πρωθυπουργού

 

 

 

 

Δείτε την οικογειακή φωτογραφία των ηγετων του ΝΑΤΟ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ συνομιλεί με την Βασιλισσα Ελισάβετ

Ο καγκελάριος Μέρκελ συνομιλεί με τον τούρκο πρόεδρο. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της 

 

Ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό με τον Μπόρις Τζόνσον 

 

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση