Έγκλημα - Αγ. Θεόδωροι: «Ντου» της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 18:14 Έγκλημα - Αγ. Θεόδωροι: «Ντου» της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει εδώ και 24 ώρες η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό των αδίστακτων δραστών της δολοφονίας της άτυχης 77χρονης.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει εδώ και 24 ώρες η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που παρέσυραν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έρευνες σε τουλάχιστον πέντε καταυλισμούς Ρομά σε : Ζευγολατιό, Εξαμίλια, Ταρσινά,Κρίνες και Βλυχό.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις που επιχειρούν στην Κόρινθο με αστυνομικούς από την Αττική. Από αέρος έρευνες πραγματοποιηει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Πηγές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημάνουν πως ο εντοπισμός των δραστών είναι "προτεραιότητα για την ηγεσία του σώματος".

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης: Είδα τη μάνα μου νεκρή και την αλυσίδα κομμένη

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η μαρτυρία του γιού της άτυχης γυναίκας. Όπως ο ίδιος περιγράφει «ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν «Κυρία, κυρία! Ποιος είναι κυρία;». Η μάνα μου βγήκε έξω, ενώ εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα στο σπίτι, και εκείνη τη στιγμή πήγαν να την βουτήξουν από τον λαιμό, να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της. Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Την χτυπήσαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της».

«Φώναξε «Γιώργο!». Έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου, αλλά μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Την χτύπησαν, πέρασε το αμάξι από πάνω της και την διέλυσαν. Την είδα νεκρή με κομμένη την αλυσίδα στο λαιμό της» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Την ίδια στιγμή σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων ο τρόπος που βρήκε τραγικό θάνατο η 77χρονη γυναίκα.

Βίντεο/εσωτερική Φωτο: korinthosTv

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση