Ημαθία: Θρίλερ με αγνοούμενο οδηγό! “Είδα το αυτοκίνητο να παρασύρεται από νερά στο ποτάμι” [video]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 10:56 Ημαθία: Θρίλερ με αγνοούμενο οδηγό! “Είδα το αυτοκίνητο να παρασύρεται από νερά στο ποτάμι” [video]

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Ημαθία για τον αγνοούμενο οδηγό του αυτοκινήτου. Προσπάθησε να περάσει τον ποταμό και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. "Ξαφνικά χάθηκε από το οπτικό μου πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδα ξανά". Παραμένει στο σημείο ο αυτόπτης μάρτυρας που προσπαθεί να βοηθήσει τους Πυροσβέστες.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βέροιας εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση οδηγού αυτοκινήτου, το οποίο παρασύρθηκε από την ορμή του ποταμού έξω από τη Βέροια.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να προσπαθεί να περάσει την κοίτη του ποταμού αλλά το παρέσυρε η μεγάλη πίεση του νερού.

Ξαφνικά όπως είπε, το ΙΧ χάθηκε από το οπτικό του πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδε ξανά. Στην περιοχή έχουν φτάσει Πυροσβέστες που χτενίζουν την περιοχή…

Κακοκαιρία: Η εικόνα στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη, ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τα ξημερώματα μεμονωμένες πτώσεις δένδρων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την απομάκρυνση κλαδιών από το οδόστρωμα, χωρίς να αναφερθεί όμως κάποιος τραυματισμός.

Το πολεοδομικό συγκρότημα είναι καλυμμένο από πυκνή νέφωση και βρέχει κατά διαστήματα, ενώ ο υδράργυρος, λίγο μετά τις 8:00, έδειχνε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (από ανατολικά προς δυτικά), όπως στην Περιφερειακή Οδό, τη Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατία. Νωρίτερα, το πρωί, στην ΠΑΘΕ, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων «δίπλωσε» νταλίκα και ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς Κατερίνη.

Βροχερός είναι ο καιρός στις περισσότερες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου οι μεγαλύτερες ποσότητες νερού έπεσαν στην Πιερία και τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν ρέματα και ήδη μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται επί τόπου για τον καθαρισμό τους. Κλειστά είναι κάποια σημεία επαρχιακών δρόμων της Χαλκιδικής, όπως στους Δήμους Αριστοτέλη (ήδη από προηγούμενα κύματα κακοκαιρίας), Σιθωνίας, Πολυγύρου κ.ά., λόγω συσσώρευσης μεγάλου όγκου νερού.

Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν στα ορεινά της Ημαθίας και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου και στην παλιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης, μέσω Καστανιάς.

Πηγή: laikoyra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση