«Όλα τελείωσαν μπαμπά»: Τα πρώτα λόγια του 20χρονου ναυτικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 14:23 «Όλα τελείωσαν μπαμπά»: Τα πρώτα λόγια του 20χρονου ναυτικού

Όπως έγινε γνωστό εχθές, τρεις από τους ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ανακοινώθηκε από την εταιρεία ότι δυστυχώς το τέταρτο άτομο απεβίωσε.

«Όλα τελείωσαν μπαμπά» είπε γεμάτος ανακούφιση ο 20χρονος Έλληνας ναυτικός που είχε πέσει θύμα απαγωγής μαζί με άλλα τρία άτομα, όταν το πετρελαιοφόρο «Elka Aristotle» δέχθηκε επίθεση από πειρατές στο Τόγκο στις 4 Νοεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό εχθές, τρεις από τους ομήρους αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ανακοινώθηκε από την εταιρεία ότι δυστυχώς το τέταρτο άτομο απεβίωσε.

«Είναι ασφαλείς και καλά, είχαν ιατρικούς ελέγχους και επί του παρόντος ενημερώνονται από τις τοπικές αρχές πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους στις Φιλιππίνες, την Ελλάδα και τη Γεωργία αντίστοιχα. Οι οικογένειές τους ενημερώνονται για την κατάστασή τους» ανέφερε η χθεσινή ενημέρωση της εταιρείας.

Μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6  ο πατέρας του 20χρονου Δημήτρη Γκιάτη αποκάλυψε τι του είπε ο γιος του στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μετά την απελευθέρωσή του.

«Όλα τελείωσαν μπαμπά, τώρα θα δούμε πότε θα φύγω από εδώ», είπε στον πατέρα του ο νεαρός, που πέρασε πάνω από έναν μήνα στα χέρια των πειρατών.

Ο Θεόδωρος Γκιάτης είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι η οικογένεια ευχαριστεί τον Θεό για τη σωτηρία του παιδιού τους. Όπως είπε, το θλιβερό είναι ότι χαθηκε ο τέταρτος, μια ανθρώπινη ζωή. «Με την χαρά ήρθε και η λύπη» είπε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Γκιάτης, που πληροφορήθηκε εχθές την είδηση για την απελευθέρωση του γιου του από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Όπως είπε, μπορεί ακόμα και σήμερα να δοθεί το ελεύθερο στον γιο του να επιστρέψει στην πατρίδα. Ο ίδιος βρίσκεται στο Μεσολόγγι και περιμένει πότε θα λάβει το τηλέφωνο ότι επιστρέφει το παιδί του, για να έρθει Αθήνα να το υποδεχθεί.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση