Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:31 Στον εισαγγελέα οι δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγ. Θεοδώρους

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. 

Οι δύο Ρομά ηλικίας 26 και 28 ετών την Κυριακή, οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα Κορίνθου από όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά αλλά και από τις απολογίες τους οι δύο δράστες, οι οποίοι παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, εμφανίζονται μετανιωμένοι.

Οι δύο Ρομά ομολόγησαν ότι είχαν βάλει στο μάτι την 73χρονη από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες, λόγω της χρυσής αλυσίδας που φορούσε στο λαιμό.

«Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και όλους τους Έλληνες», είπαν στους αστυνομικούς που τους πήραν κατάθεση, οι δύο νεαροί Ρομά.

Και οι δύο πάντως είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά τη διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών, καθώς και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο 28χρονος οδηγός, δεν είδε την γυναίκα, καθώς ανέπτυσσε ταχύτητα για να διαφύγουν και όταν αναπήδησε το όχημα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Αμφότεροι υποστηρίζουν ότι αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο γιατί τρομοκρατήθηκαν από την αντίδραση της γυναίκας, η οποία άρπαξε από την μπλούζα τον 26χρονο που προσπάθησε να αφαιρέσει την αλυσίδα από το λαιμό της.

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση