Κεραμέως: Επαιξε ποδοσφαιράκι με τον πρύτανη Πανεπ. Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 21:18 Κεραμέως: Επαιξε ποδοσφαιράκι με τον πρύτανη Πανεπ. Θεσσαλίας

Τους παρακολουθούσαν διασκεδάζοντας καθηγητές, φοιτητές και στελέχη της Ν.Δ.

Ποδοσφαιράκι με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έπαιξε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ περίμενε να  φτάσει στο ίδρυμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Θεσσαλία.

Η υπουργός έφτασε στο τμήμα Τμήμα Δασολογιας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του πανεπιστημίου και δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει ποδοσφαιράκι με τον πρύτανη του ιδρύματος Ζήση Μαμούρη ενώ τους παρακολουθούσαν διασκεδάζοντας καθηγητές, φοιτητές και στελέχη της Ν.Δ.

Η υπουργός είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο τμήμα και την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα δέχτηκε αίτημα επαναλειτουργίας από την επόμενη περίοδο, του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κάτι για το οποίο έδειξε ενδιαφέρον και είπε πως θα εξετάσει την πρόταση  με τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Διγαλάκη. Το ίδιο αίτημα επανέλαβαν στην Υπουργό και φοιτητές του Τμήματος σε δημόσια συζήτηση που είχαν μαζί της στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, το οποίο ως γνωστόν με το νόμο του πρώην Υπουργού Παιδείας συστάθηκε στην Καρδίτσα μετά τη συγχώνευση του ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου - Επίπλου ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 1999. Το περιεχόμενο σπουδών του Τμήματος κάλυπτε τα γνωστικά αντικείμενα της τεχνολογίας ξύλου, της τεχνολογίας παραγωγής επίπλου - ξύλινων δομικών κατασκευών και του σχεδιασμού επίπλου. Από την ίδρυση έως και την κατάργησή του ήταν μοναδικό στα ΑΕΙ της χώρας μας και οι  πτυχιούχοι του διαθέτουν κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα και με βάση τις εξειδικευμένες τεχνολογικές και θεωρητικές γνώσεις τους, απασχoλούνται ως σχεδιαστές & τεχνολόγοι ξύλου και επίπλου στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, είτε ως αυτοαπασχoλούμενοι, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου ξύλου και επίπλου.

ΠΗΓΗ: KarditsaLiveNet

Προσαρμοσμένη αναζήτηση