Αυτός είναι ο 21χρονος που τεμάχισε τον νονό του - Εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 22:36 Αυτός είναι ο 21χρονος που τεμάχισε τον νονό του - Εικόνες

Ψύχραιμος έδειχνε ο νεαρός άντρας που έκανε το πρωτοφανές έγκλημα

Aργά το απόγευμα της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο 21χρονος συνοδευόμενος από άνδρες της ασφάλειας. Φορούσε κουκούλα και έδειχνε ψύχραιμος. Δεν απέφυγε μάλιστα τον φωτογραφικό φακό.

Ανέβηκε, συνοδευόμενος πάντα, τα σκαλιά στην Ευελπίδων και στη συνέχεια του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Ο 21χρονος -χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο - οδηγήθηκε ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Oπως είναι γνωστό, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρόνο νονό του, τεμάχισε το πτώμα του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της ομολογίας του μπροστά στους αστυνομικούς φέρεται να υπέδειξε το φονικό όπλο το οποίο και κατά πληροφορίες εντοπίστηκε στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΝΤΙΜΕ

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση