EastMed: Συναντήσεις Μητσοτάκη με Αναστασιάδη και Νετανιάχου πριν την υπογραφή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 20:16 EastMed: Συναντήσεις Μητσοτάκη με Αναστασιάδη και Νετανιάχου πριν την υπογραφή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις την Πέμπτη (02.01.2020) στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Νίκο Αναστασιάδη και Μπένιαμιν Νετανιάχου πριν την υπογραφή για τον EastMed.

Συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όσο και με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Πέμπτη, πριν την τελετή υπογραφής από την Ελλάδα, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ισραήλ της διακρατικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed.

Σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, στις 10:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ στις 2:00 μ.μ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου και θα ακολουθήσει γεύμα.

Στις 6 το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου στις 6:10 μ.μ. θα συμμετάσχει στην τριμερή συνάντηση με τους κ.κ. Αναστασιάδη και Νετανιάχου.

Θα ακολουθήσει, στις 6:30 μ.μ., η τελετή υπογραφής της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed από τους υπουργούς Ενέργειας, παρουσία των τριών ηγετών. Στη συνέχεια ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο Ν. Αναστασιάδης και ο Μπ. Νετανιάχου θα κάνουν δηλώσεις και στις 8 μ.μ. θα παρακαθήσουν σε δείπνο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση