Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: «Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο!» Όλος ο διάλογος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 18:34 Βελόπουλος σε Μητσοτάκη: «Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο!» Όλος ο διάλογος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, του είπε: «Χαίρετε κύριε συνονόματε», για να του απαντήσει ο κ. Βελόπουλος: «Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο αλλά το έχεις κόψει». «Άμα θέλεις τσιγάρο έξω», του απάντησε ο πρωθυπουργός και φάνηκε εντυπωσιασμένος με τους φωτορεπόρτερ που ήταν στο χώρο λέγοντας προς τον κ. Βελόπουλο ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για να του απαντήσει: «Αυτό είναι καλό ή κακό θα δείξει».  Ο κ. Μητσοτάκης ως καλός οικοδεσπότης ρώτησε τον κ. Βελόπουλο τι να τον κεράσει για να πάρει την απάντηση ότι δεν πίνει καφέδες. Ρώτησε τον πρωθυπουργό πως πέρασε στην Αμερική και του είπε «Εντατικά. Διήμερο αλλά χρήσιμο». Ο κ. Βελόπουλος επέμεινε για το τσιγάρο λέγοντας ότι «πλάκα, πλάκα οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα». Τότε ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν κάνουν παράπονα γιατί ξέρουν ότι ο νόμος εφαρμόζεται για όλους. Κάλεσε τον κ. Βελόπουλο να στηρίξει τον αντικαπνιστικό νόμο για να του θυμίσει ότι τον καταψήφισε και δεν θα μαλώσουν τώρα γι’ αυτό. «Βγαίνω έξω από τα εστιατόρια πάντα», είπε κλείνοντας τον «καπνισμένο» διάλογο ο κ. Βελόπουλος.

Δείτε τον διάλογο Μητσοτάκη – Βελόπουλου

Η συνάντηση κράτησε λιγότερο από μισή ώρα. Με την έξοδό του από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή και προτού κάνει δηλώσεις στις κάμερες, ο Κυριάκος Βελόπουλος συνομίλησε με δημοσιογράφους και είπε πως μείζονα είναι μόνο τα εθνικά θέματα, ενώ τα ελάσσονα είναι «για να τα συζητάμε εδώ μέσα». Πρόσθεσε επίσης, πως έκανε εκείνος νύξη στον πρωθυπουργό για τη Χάγη, ενώ για τον εκλογικό νόμο είπε πως θα μελετήσει την κυβερνητική πρόταση και στη συνέχεια θα εκφράσει άποψη. Όσον αφορά το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε πως ο πρωθυπουργός τον ρώτησε την αίσθησή του κι εκείνος απάντησε ότι αν δεν ξέρει ακριβώς το πρόσωπο δεν τοποθετείται. Χαρακτήρισε επίσης υποκριτική τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την αμυντική συμφωνία.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση