Χαλκιδική: Ανείπωτη τραγωδία! Πατέρας πάτησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο τη δίχρονη κόρη του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 16:06 Χαλκιδική: Ανείπωτη τραγωδία! Πατέρας πάτησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο τη δίχρονη κόρη του

Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία στην περιοχή Παλιούρι στη Χαλκιδική. Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε την 2χρονη κόρη του στην αυλή του σπιτιού τους. Το κοριτσάκι ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του και βρήκε τραγικό από την πρόσκρουση. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει την Χαλκιδική καθώς ένα δίχρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Σύμφωνα με το seleo στην περιοχή Παλιούρη στη Χαλκιδική, ένα κοριτσάκι 2 ετών βρήκε φρικτό θάνατο από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του! Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε κατά λάθος από όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit ο πατέρας είναι σιδεράς, ηλικίας 38 χρονών και παρέσυρε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την μόλις δυο ετών κόρη του, στην αυλή του σπιτιού του

Φως στα αίτια της τραγωδία αναμένεται να ρίξει η προανάκριση που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας αναφέρει το thestival.
Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για το συμβάν:

“Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας”.

Πηγή: seleo , thestival

Προσαρμοσμένη αναζήτηση