Θάσος: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που βίαζε ανήλικη με τις ευλογίες της μητέρας της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 16:00 Θάσος: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που βίαζε ανήλικη με τις ευλογίες της μητέρας της

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 50χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη της συντρόφου του στην Θάσο. Προφυλακιστέα και η μητέρα της κοπέλας.

Το κατώφλι της εισαγγελίας Καβάλας πέρασε το πρωί της Τετάρτης ο 50χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του. Μαζί του και η μητέρα της ανήλικης η οποία λιποθύμησε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Αμφότεροι προφυλακίστηκαν.

Τα δυο άτομα το πρωί της Τετάρτης πήγαν στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας για να απολογηθούν μετά τις καταγγελίες της ανήλικής ότι την κακοποιούσε ο 50χρονος με την ανοχή της μητέρας της.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ο 50χρονος απευθύνθηκε προς τη σύντροφό του και της είπε «Μην φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ, δεν θα σε πειράξει κανείς». Η 50χρονη με καταγωγή από το Καζακστάν ακούγοντας αυτό κατέρρευσε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από ώρα η μητέρα επέστρεψε στο δικαστικό μέγαρο και συνεχίστηκε η διαδικασία της απολογίας.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο 50χρονος έχει βεβαρυμένο παρελθόν. Συγκεκριμένα στην Θάσο είχε στήσει μια μικρή συμμορία που έκανε κλοπές

Μετά την απολογία τους τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που και με την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Το χρονικό της φρίκης

Σοκαρισμένη η Θάσος από τις αποκαλύψεις για το μαρτύριο ενός ανήλικου κοριτσιού στα χέρια του πατριού της. Η μικρή αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στον πατέρα της, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της και μάλιστα με τις… ευλογίες της μητέρας της. Εκείνη γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν έκανε τίποτα για να την προστατέψει.

Όπως αποκάλυψε η ανήλικη, o 50χρονος πατριός της, την βίαζε όταν εκείνη ήταν 12 και 13 ετών. Το 2017 και το 2018, η ζωή της μικρής είχε μετατραπεί σε μια καθημερινή κόλαση.

Το άτυχο κορίτσι δεν άντεξε τα μαρτύρια και αποκάλυψε στον πατέρα της τα πάντα, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέσα σε λυγμούς. Όταν συνήλθε από το σοκ, ο πατέρας πήρε το παιδί του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου το κορίτσι επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί.

Ο δικαστικός λειτουργός διαπίστωσε ότι όσα υποστήριζε η ανήλικη ήταν πραγματικότητα και έδωσε εντολή να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για τη μητέρα και τον 50χρονο σύντροφό της, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (10-01-2020) στο χωριό της Θάσου με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση