«Παρών» θα ψηφίσει ο Κυρ. Βελόπουλος για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 18:58 «Παρών» θα ψηφίσει ο Κυρ. Βελόπουλος για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αμφισβήτησε την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας με το επιχείρημα του... Αγίου Ορους

Η αντίδραση της Ελληνικής Λύσης δεν θα είναι υποστηρικτική στην υποψηφιότητα της Αικ. Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.  

Η υποψηφιότητα της κ. Σακελλαροπούλου δεν έχει να περιμένει κάτι από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου αφού προτίθεται να ψηφίσει «παρών» στην πρώτη ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου, στις 10.30.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες η Ελληνική Λύση δεν θα προτείνει δικός της υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης,αμφισβήτησε την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας με το επιχείρημα του... Αγίου Ορους.

Επιχειρηματολόγησε επικαλούμενος το φύλο της δικαστικού, καθώς όπως έγραψε στο Τwitter η κ. Σακελλαροπούλου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας «δεν θα μπορεί να πατήσει στο Περιβόλι της Παναγιάς», το Άγιο Όρος δηλαδή.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, συνεχίζονται και αναφέροντας ότι το Άγιο Όρος είναι «ένας χώρος που εποφθαλμιούν πολλοί».

 

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση