Προανακριτική Novartis: 15ημερη προθεσμία για να καταθέσει ζητά η Τουλουπάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 10:34 Προανακριτική Novartis: 15ημερη προθεσμία για να καταθέσει ζητά η Τουλουπάκη

Μετά τις καταθέσεις της Ελένης Ράικου, του Γιάννη Αγγελή και του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, όλοι περίμεναν τη… στιγμή που στην Προανακριτική για τη Novartis και το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα εμφανιζόταν η Ελένη Τουλουπάκη.

Η Ελένη Τουλουπάκη, ως εισαγγελέας Διαφθοράς, είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης Novartis, με πολλούς από τους μάρτυρες που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην Προανακριτική, να φέρονται να την κατηγορούν πως πίεζε για να της δοθούν καταθέσεις για ευθύνες πολιτικών προσώπων και να την αποκαλούν «άνθρωπο του Παπαγγελόπουλου».

Φαίνεται όμως ότι η στιγμή που θα εμφανιστεί η Ελένη Τουλουπάκη στην Προανακριτική ίσως αργήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας Διαφθοράς ζήτησε να της δοθεί προθεσμία 15 ημερών για να καταθέσει, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

Σημειώνεται ότι η Ελένη Τουλουπάκη επρόκειτο να καταθέσει την επόμενη Τρίτη αλλά επειδή είναι εν ενεργεία δικαστικός, μπορεί να καταθέσει και με υπόμνημα και να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στην Προανακριτική.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση