Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Αγγελή για τη Novartis

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 22:44 Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Αγγελή για τη Novartis

«Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη μύγα και μυγιάζονται... Τελευταίο «τσίμπημα» αναφέρουν πηγές της ΝΔ

Οι αποκαλύψεις-φωτιά του  αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννη Αγγελή για την υπόθεση Novartis, ήταν η αιτία αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία έσπευσαν να σχολιάσουν πηγές της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αγγελής, στην συμπληρωματική κατάθεσή του στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών Άδωνη Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές – όποτε και αν λάμβαναν χώρα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στις δεκάδες αναφορές στον Άρειο Πάγο, στις δύο καταθέσεις  στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στις πολύωρες καταθέσεις του για τρεις ημέρες στην Προανακριτική Επιτροπή  όπου απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα των μελών της ο κ. Αγγελής "ξέχασε" να αναφέρει τα περί στημένων προφυλακίσεων (!) ενός πρώην πρωθυπουργού και δύο πρώην υπουργών παραμονές των εκλογών». Και καταλήγουν: «Η νέα του αποστολή διανθισμένη με εξωφρενικά μυθεύματα μήπως και ξεχαστεί το κυβερνητικό φιάσκο δεν πείθει δυστυχώς για αυτούς κανέναν».

Η απάντηση της ΝΔ

Πηγές της ΝΔ απαντώντας σε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν τα εξής: «Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη μύγα και μυγιάζονται... Τελευταίο «τσίμπημα» οι πληροφορίες από τη νέα κατάθεση Αγγελή. Όλα όσα συγκλονιστικά καταγγέλλονται παραπέμπουν σε ένα παρακράτος που εκτελούσε ένα οργανωμένο σχέδιο για την πολιτική εξόντωση των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Θεσμοί της Δημοκρατίας όμως είναι πιο ισχυροί. Και κάθε μέρα φωτίζουν πτυχές αυτής της σκοτεινής υπόθεσης».

πηγή: thetoc.gr