Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ - Χολή Πολάκη για Χουλιαράκη ...με τη βοήθεια Βαξεβάνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:52 Μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ - Χολή Πολάκη για Χουλιαράκη ...με τη βοήθεια Βαξεβάνη

Αφορμή ένα βιβλίο που θα παρουσιάσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών με τους Γ. Σουρνάρα και Σ. Ράμφο

Ενα βιβλίο θα παρουσιάσει μαζί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και τον φιλόσοφο Στέλιο Ράμφο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και αυτό αποτέλεσε αφορμή για σφοδρή επίθεση εναντίον του, τόσο από τον Παύλο Πολάκη όσο και από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Το βιβλίο είναι των Κ. Γάτσιου και Δ. Ιωάννου και έχει τίτλο “Ζήτημα Εθνικής Επιβίωσης”, αλλά η οργή των Πολάκη και Βαξεβάνη δεν περιορίζεται στο γεγονός ότι συμπαρουσιαστές του βιβλίου θα είναι οι γνωστοί για τα αντισύριζα αισθήματά τους Γιάννης Στουρνάρας και Στέλιος Ράμφος.

Είναι και το γεγονός οτι η όλη εκδήλωση έχει χορηγούς το ONE, την εφημερίδα τα Νέα, το Βήμα και το in.gr. Μέσα Ενημέρωσης δηλαδή που είναι κόκκινο πανί για τον κόσμο και τα στελέχη του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε μια ανάρτηση όλο χολή για τον πρώην συνάδελφό του, λέγοντας ότι μοιάζει η εκδήλωση σαν να έκανε ο ίδιος παρουσίαση βιβλίου με τον Αδωνι Γεωργιάδη για την αντιμετώπιση της γρίπης επί Αβραμόπουλου.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Εγώ πάντως την άλλη βδομάδα θα δώσω κατάθεση στον ανακριτή για την «ηχογράφηση» Στουρνάρα .

.... και στο φιλολογικό όμιλο Παρνασσό;
....και με χορηγό τα ΜΜΕ του Μαρινάκη;;
..και με Ράμφο και ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;;;
....που πριόνιζε ,ο,τι κι αν κάναμε;;;;από τη διαπραγμάτευση μέχρι το Ερρικος Ντύναν;;;
...Για φαντάσου να παρουσίαζα εγώ κάνα βιβλίο με τον ΑΔΩΝΗ για την αντιμετώπιση της γρίπης επι Αβραμοπουλου παραδείγματος χάριν ...κι αυτό «ζήτημα επιβίωσης» ήταν !!
(Και με χορηγό το ΣΚΑΙ...)

Βαξεβάνης: Εχω μια υποψία…

Στον χορό μπήκε και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατηγορώντας τον κ. Χουλιαράκη ότι όσο καιρό ήταν στην κυβέρνηση “με τους ίδιους παρουσίαζε ότι παρουσίαζε’, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν φανατικός μνημονιακός...

Αναρωτιόμουν καιρό πού να είναι ο Χουλιαρακης; Παρουσιάζει βιβλίο με το Στουρνάρα και τον Ράμφο. Χορηγός το συγκρότημα Μαρινάκη. Γιατί έχω μια υποψία πως και όταν ήταν στην κυβέρνηση με τους ίδιους παρουσίαζε ο, τι παρουσίαζε; Για τον χορηγό δεν ξέρω

πηγή: thetoc.gr