Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός λειτουργίας επί ώρες το δίκτυο της Vodafone

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 19:33 Εκτός λειτουργίας επί ώρες το δίκτυο της Vodafone
Η διακοπή της επικοινωνίας οφείλεται σε «σποραδικό τεχνικό πρόβλημα» σύμφωνα με πηγές της εταιρείας
Αποκαταστάθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Vodafone στο δίκτυό της από νωρίς το μεσημέρι, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην επικοινωνία τους οι χρήστες της Vodafone, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οφείλονταν σε «σποραδικό, τεχνικό πρόβλημα». Το δίκτυο άρχισε να επανέρχεται, και πλέον έχει αποκατασταθεί πλήρως. Σημειώνεται ότι για τουλάχιστον δύο ώρες, από το μεσημέρι και μετά, συνδρομητές της εταιρείας εντός κι εκτός Αθηνών δεν μπορούσαν να δεχθούν αλλά ούτε και να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Πρόβλημα πρόσβασης υπήρχε επίσης και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (που επανήλθε πιο γρήγορα). Σταδιακά το δίκτυο άρχισε να επανέρχεται αλλά με προβλήματα έως τις επτά το απόγευμα.
 
Το πρόβλημα που επηρέασε τα συστήματα της εταιρείας και φαίνεται ότι αφορούσε κεντρικό κομμάτι του δικτύου της, διήρκεσε για αρκετό διάστημα, με τους τεχνικούς της εταιρείας, όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε σε επικοινωνία που είχαν συνδρομητές, «να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάστασή του».
 
πηγή: protothema.gr