Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιθέσεις σε call girls: «Είδα την κοπέλα στο ασανσέρ δεμένη και χτυπημένη, να με παρακαλάει να την βοηθήσω - Είχα πάθει σοκ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 19:32 Επιθέσεις σε call girls: «Είδα την κοπέλα στο ασανσέρ δεμένη και χτυπημένη, να με παρακαλάει να την βοηθήσω - Είχα πάθει σοκ»
Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr για την υπόθεση των επιθέσεων σε call girls - Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη των άγριων δραστών μέσω υπόδειξης μιας εκ των θυμάτων - Άγνωστο πώς οι δράστες είχαν κλειδιά της εξώπορτας των πολυκατοικιών
 
Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα το call girl που κατάφερε και ξεγλίστρησε τελευταια στιγμή από τα χέρια των αδίστακτων Βούλγαρων κακοποιών, οι οποίοι είχαν κάνει σύστημα την ομηρία γυναικών από γραφεία συνοδών πολυτελείας.

«Είδα την κοπέλα να ανοίγει την πόρτα του ασανσερ δεμένη και χτυπημένη, να με παρακαλάει να την βοηθήσω… Είχα πάθει σοκ», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
 
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν η κόρη της θυρωρού σε μια από τις πολυκατοικίες που οι δράστες είχαν καταφέρει και διαρρήξει ένα άδειο διαμέρισμα, γυρνώντας από την εργασία της, ξαφνιάστηκε, καθώς άκουσε φωνές.

«Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου αργά το βράδυ, γύρισε η κόρη μου από την δουλειά της και μπαίνοντας μέσα στην είσοδο άκουσε αντρικές φωνές, να ζητούν ένα γυναικείο όνομα. Δεν έδωσε σημασία και απλά μου το είπε. Εγώ ξαφνιάστηκα και την ρώτησα αν είχε κλειδώσει την εξώπορτα. Δεν την είχε κλειδώσει και πήγε πάλι στην είσοδο για να κλειδώσει. Τότε την πλησίασαν τρία άτομα, ρωτόντας την αν είδε μια κοπέλα να μπαίνει στην πολυκατοικία και να πηγαίνει στον δεύτερο όροφο. Τους απάντησε όχι και τότε εκείνοι της είπαν πως η ζωή της κινδυνεύει. Η κόρη μου τους είπε πως δεν ξέρει κάτι και εκείνοι έφυγαν» είπε.
 
 

Την επόμενη μέρα το πρωί, η κ. Ευαγγελία, όπως δήλωσε στο protothema.gr, βρισκόταν στο πόστο της και είδε νωρίς - νωρίς να την πλησιάζουν τρία άτομα αλβανικής καταγωγής και να την ρωτούν τα ίδια πράγματα με αυτά που ζητούσαν το προηγούμενο βράδυ από την κόρη της.

«Την Δευτέρα το πρωί, βρισκόμουν στο θυρωρείο, ήρθαν τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής. Μου είπαν ακριβώς ότι ρώτησαν και το παιδί μου το προηγούμενο βράδυ, πως κάλεσε κάποιος μια κοπέλα στο δεύτερο όροφο και απο εκείνη την στιγμή την έχουμε χάσει. Τους είπα ότι κανείς δεν μπαίνει στην πολυκατοικία την Κυριακή το βράδυ, αφού στεγάζονται μόνο γραφεία. Με πιέζαν να τους πιστέψω αλλά δεν μπορούσα. Τότε, τους είπα να πάνε έξω και να περιμένουν, προκειμένου να πάω να ρωτησω στον δεύτερο όροφο τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι των γραφείων μου είπαν πως δεν είχε έρθει κάποιος την Κυριακή και έτσι επιβεβαιώθηκα και πήγα και τους το είπα. Εκείνοι συνέχισαν να μην πιστεύουν, αλλά έφυγαν. Κατά τις εννέα το πρωί, κατέβηκε από την σκάλα, ένας άντρας κακοντυμένος και περίεργος. Προσπάθησα να δω το πρόσωπό του αλλά το έκρυψε, βάζοντας μπροστα του την κουκούλα. Μου έκανε εντύπωση γιατί προσπαθούσα να θυμηθώ ποιός μπήκε από το πρωί στην πολυκατοικία και αυτόν δεν τον θυμόμουν» υπογράμμισε.
 
 


Αφού προηγήθηκαν όλα αυτά, το μεσημέρι της Δευτέρας η θυρωρός ξαφνιάστηκε, καθώς είδε μπροστά της την αγνοούμενη κοπέλα δεμένη και χτυπημένη, να την παρακαλάει να την βοηθήσει.

«Την ίδια μέρα, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, όπως καθόμουν στην καρέκλα στο θυρωρείο, ανοίγει η πόρτα του ασανσέρ και βγαίνει από μέσα μια κοπέλα δεμένη, να κλαίει και να χτυπιέται για να την βοηθήσω. "Σας παρακαλώ βοηθήστε με, λύστε με να φύγω" ήταν η πρώτη της κουβέντα. Η κοπέλα ήταν δεμένη με μονωτική ταινία στα χεριά, τα πόδια, αλλά και το στόμα... Την είδα και τα έχασα. Την ρώτησα από ποιόν όροφο κατέβηκε και μου είπε από τον δεύτερο… Τότε κυριολεκτικά μου κόπηκαν τα πόδια. Της είπα να με πάει να μου δείξει το διαμέρισμα, όπως και έγινε και ειδοποίησα την αστυνομία» είπε συγκλονισμένη η αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη αλλοδαπή κοπέλα, εργάζεται σε μεγάλο γραφείο call girls. Την Κυριακή το απόγευμα κάποιος πελάτης κάλεσε το γραφείο και ζήτησε η συγκεκριμένη κοπέλα να τον επισκεφτεί στο διαμέρισμα στην περιοχή του Γκύζη. Η κόπελα ανυποψίαστη πήγε στο ραντεβού της, οπου έζησε κυριολεκτικά έναν εφιάλτη, έως ότου καταφέρει να ελευθερωθεί μόνη της και να ζητήσει βοήθεια από την θυρωρό. Μάλιστα, φαίνεται πως ο δράστης είχε αφαιρέσει από την αλλοδαπή καλλονή το κινητό της τηλέφωνο, τις πιστωτικές κάρτες της και τα χρήματά της.