Συνέλαβαν 7 μέλη από «τάγμα εφόδου» στη Μόρια που με ρόπαλα τρομοκρατούσε τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:35 Συνέλαβαν 7 μέλη από «τάγμα εφόδου» στη Μόρια που με ρόπαλα τρομοκρατούσε τον κόσμο

Σε συλλήψεις προχώρησε χθες 6 Φεβρουαρίου η αστυνομία στη Μόρια, στη Λέσβο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέλη από «τάγμα εφόδου» που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Μυτιλήνης και σύμφωνα με πληροφορίες τρομοκρατούσαν ντόπιους και πρόσφυγες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό stonisi.gr, στη Μόρια επιχείρησε χθες η Ελληνική Αστυνομία την ώρα που ομάδα νεαρών με κράνη και ρόπαλα ήλεγχαν περαστικούς Έλληνες και ξένους.

Δρώντας σαν σύγχρονο «τάγμα εφόδου». Σύμφωνα, με έγκυρες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί επτά άτομα ενώ αναζητούνται από τις αρχές άλλοι δυο.

Εξετάζεται η σχέση τους με άλλες έκνομες ενέργειες τις τελευταίες μέρες τόσο στη Μόρια όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης. Δεν έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστές οι κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Πριν από λίγες μέρες το ίδιο Μέσο είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας βίντεο που τράβηξε θαμώνας σε κατάστημα με το κινητό του τηλέφωνο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αποδεικνύει την ύπαρξη «τάγματος εφόδου» που τρομοκρατεί ντόπιους και ξένους στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Όπως είναι γνωστό σύμφωνα με μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν αστυνομικές αρχές, τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, οι συγκεκριμένοι νεαροί έλεγχαν περαστικούς Έλληνες και ξένους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτέθηκαν και σε θαμώνες επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Ερμού όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν φοιτητές και εργαζόμενοι και εθελοντές σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της προσφυγικής μεταναστευτικής κρίσης.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση