Σε reunion συμμαθητριών η Σακελλαροπούλου: "Του χρόνου στο Προεδρικό"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 15:19 Σε reunion συμμαθητριών η Σακελλαροπούλου: "Του χρόνου στο Προεδρικό"

Tι συνέβη σε ένα ιδιαίτερο reunion παλαιών συμμαθητριών της Αρσασκείου Σχολής

Την τιμητική του είχε προχθές το βράδυ το bistrot «Mollini», στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο reunion παλαιών συμμαθητριών της Αρσασκείου Σχολής. Μεταξύ των παρευρισκομένων και η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ:

"Σωστά καταλάβατε, μεταξύ των 69 γυναικών που αποτελούσαν τη μεγάλη γυναικοπαρέα, βρισκόταν και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όχι, δεν οργάνωσε η ίδια κάποια συνάντηση με τις φίλες της, επ' ευκαιρία του σημαντικότερου αξιώματος που πρόκειται να αναλάβει τον επόμενο μήνα. Παραβρέθηκε απλά στο reunion που οργανώνουν τακτικά, στις αρχές κάθε Φλεβάρη, οι συμμαθήτριές της από την Αρσάκειο Σχολή, στην οποία παλαιότερα φοιτούσαν μόνον κορίτσια".

Σύμφωα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Μικροπολιτικός: 

"Μάλιστα, όπως μου μετέφεραν φίλες μου «Αρσακειάδες», η κυρία Σακελλαροπούλου δεν έχει λείψει ποτέ από κανένα reunion! Υποσχέθηκε δε ότι του χρόνου, στην περίπτωση που θα είναι δύσκολο να παρευρεθεί στο bistrot, το reunion θα μεταφερθεί στο Προεδρικό Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού".

Σημειώνεται ότι το bistrot «Mollini» βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει cafe, brasserie, restaurant και bar, ενώ φιλοξενεί αρκετά συχνά και διάφορες εταιρικές εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε το 2013 από τον Σταύρο Βλαχονικολή. 

Δείτε ορισμένες εικόνες: 


πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση