Φώτης Ντούλος: “Η αυτοκτονία του δεν ήταν παραδοχή ενοχής”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 18:19 Φώτης Ντούλος: “Η αυτοκτονία του δεν ήταν παραδοχή ενοχής”

Ο Φώτης Ντούλος έφυγε από τη ζωή, δυο ημέρες αφότου τον βρήκαν αναίσθητο στο γκαράζ του σπιτιού του. Ήταν κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του, που εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019. Η αδερφή του 52χρονου ομογενή μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, η αδερφή του έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, για την αυτοκτονία του 52χρονου ομογενή, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του.

“Τον είχαν γονατίσει. Ήξερε ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει άλλα χρήματα και επειδή και η τελευταία εμπειρία που είχε από την φυλακή ήταν τραγική, με συνθήκες φριχτές κράτησης, σε ένα ψυχιατρείο, ήταν τραγικό”, είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του Φώτη Ντούλος, τονίζοντας πως “αυτό που έκανε ο αδερφός μου δεν ήταν μια παραδοχή ενοχής. Ήταν μία κίνηση απελπισίας, γιατί ήξερε ότι δεν θα τον αφήσουν ήσυχο ποτέ”.

Δείτε όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

Η εξαφάνιση και οι κατηγορίες για δολοφονία

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, και θεωρείται πλέον νεκρή. Απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του Φώτη Ντούλος, τις οποίες όμως ο ίδιος ποτέ δεν αποδέχεται. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. Πως της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους.

Ο τραγικός επίλογος

Λίγες ώρες πριν οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια ο Φώτης Ντούλος, το παιδί με το μόνιμο χαμόγελο όπως έλεγαν οι συμμαθητές του στο Κολλέγιο, βρίσκεται αναίσθητος στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Jacobi Medical Center στο Μπρονξ, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Έλληνα ομογενή σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ο Φώτης Ντούλος επαναλάμβανε πως δεν ήταν ένοχος για το φόνο της γυναίκας του.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις…

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση