Μάνα νεκρού βρέφους-Ζωγράφου: Του έκανα κλύσμα, δεν ήθελα να του κάνω κακό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 22:27 Μάνα νεκρού βρέφους-Ζωγράφου: Του έκανα κλύσμα, δεν ήθελα να του κάνω κακό

Το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε χθες στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα του.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το μωρό να έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και αυτό προκύπτει από την έρευνα του ιατροδικαστή.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξουαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας των ελέγχων, ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

«Δεν διαπιστώθηκε ακριβής αιτία θανάτου» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι το άτυχο μωρό έπασχε από μικροκεφαλία και όχι από εγκεφαλίτιδα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Το 11 μηνών κοριτσάκι σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που το εξέτασαν έφερε σημάδια κακοποίησης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει κακοποίηση και είναι σοκαριστικό» τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha o ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης και πρόσθεσε πως: «είναι πρωτόγνωρο για τέτοια ηλικία».

Η μητέρα του βρέφους, σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου του Alpha, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα και του έκανε συχνά κλύσμα.

«Το μωρό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχο, δεν έτρωγε καθόλου και αποφάσισα να του κάνω κλύσμα. Δεν ήθελα να του κάνω κακό» ανέφερε.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση