Τροχαίο στην Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 20:49 Τροχαίο στην Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο 40χρονος οδηγός της Corvette

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο οδηγός της μοιραίας Corvette, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με την δικηγόρο του και παραδόθηκε στις Αρχές περίπου στις 6.45 μ.μ.  Η αστυνομία γνώριζε τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργούσε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο.

Παρότι παραδόθηκε, η κράτησή του στο τμήμα θεωρείται αμφίβολη, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός -που είναι κάτοικος Χολαργού- βρέθηκε να τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε "κόντρες" στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση