Φονικό σε fast food Θεσσαλονίκης: Παραδόθηκε και ο τέταρτος δράστης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 15:35 Φονικό σε fast food Θεσσαλονίκης: Παραδόθηκε και ο τέταρτος δράστης

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο 37χρονος μετέβη το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον και ο τέταρτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 37χρονος συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου παραδόθηκε. Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής τον συνέλαβαν βάσει του εντάλματος που υπήρχε.

Υπενθυμίζεται πως τα τρία αδέλφια του κατηγορούνται για την ίδια υπόθεση και έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ οδηγήθηκαν τη Δευτέρα στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Εις βάρος όλων έχει ακσηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού. Επιπλέον, ο 20χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον επιχειρηματία, κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όλοι τους παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 4η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήραν προθεσμία για αύριο, ενώ παραμένουν υπό κράτηση.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 32χρονος εργαζόταν ως ντελιβεράς στο ψητοπωλείο, απ' όπου, όμως να απολύθηκε, όταν τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του, επικαλούμενος ατύχημα που υπέστη.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύματα μέσω κινητού που ήταν σε έντονο ύψος, ο 32χρονος απολυθείς μετέβη, συνοδεία των αδελφών του, στο ψητοπωλείο για να ζητήσει το λόγο από το πρώην αφεντικό του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, οι τέσσερις δράστες κατηγορούνται ότι "επιτέθηκαν συντονισμένα με χρήση βίας" στο θύμα τους, ενώ ο 20χρονος φέρεται να τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στον θώρακα και την κοιλιά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση