ΑΣΟΕΕ: “Απαντούν” στην ΕΛ.ΑΣ. με ντοκουμέντα οι φοιτητές για τον οπλοφόρο ειδικό φρουρό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 19:13 ΑΣΟΕΕ: “Απαντούν” στην ΕΛ.ΑΣ. με ντοκουμέντα οι φοιτητές για τον οπλοφόρο ειδικό φρουρό!

Οι νεοπροσληφθέντες Ειδικοί Φρουροί, με το… καλημέρα άρχισαν να προκαλούν “πονοκέφαλο” στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έστω και ήπιο, καθώς ήδη έχουν προκαλέσει ή έχουν πρωταγωνιστήσει σε δυο σοβαρά περιστατικά (σ.σ. Γκάζι και ΑΣΟΕΕ) που έδωσαν λαβές στην αντιπολίτευση να ασκήσει έντονη κριτική στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, όσον αφορά στην Δημόσια Τάξη.

Αρχή με Γκάζι, συνέχεια με ΑΣΟΕΕ

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το περιστατικό ξυλοδαρμού δυο Ειδικών Φρουρώνσε μπαρ στο Γκάζι, πριν μερικές ημέρες, γιατί παρενοχλούσαν μια από τις υπαλλήλους του καταστήματος και έβγαλαν το υπηρεσιακό τους όπλο και ενώ βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, με αποτέλεσμα βέβαια να τους το αρπάξουν. Το δεύτερο περιστατικό επίσης με Ειδικό Φρουρό,ο οποίος έβγαλε το όπλο του στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 24.02.2020.

Το περιστατικό με τον Ειδικό Φρουρό στην ΑΣΟΕΕ ήδη έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς Ο άνδρας έβγαλε το όπλο του μέσα στο προαύλιο Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. Βέβαια σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ φαίνεται πως “καλύπτει” τον νεοπροσληφθέντα Ειδικό Φρουρό, κάνοντας λόγο για αυτοάμυνα.

“Ντοκουμέντα” ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ΑΣΟΕΕ

Η αντίδραση των φοιτητών του Πανεπιστημίου και ορισμένων εκ των πολιτικών νεολαιών ήταν άμεση στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, δημοσιεύοντας νέες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ειδικό Φρουρό στο προαύλιο της σχολής να κραδαίνει το όπλο του, χωρίς όμως να φαίνεται τραυματισμένος.

Άλλωστε στην ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ αναφέρει πως τον ξυλοκόπησαν έξω από το Ίδρυμα και στην συνέχεια τον έσυραν στο προαύλιο όπου συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν, με αποτέλεσμα να βγάλει το όπλο του χωρίς να το χρησιμοποιήσει, με σκοπό να προστατέψει την ζωή του.

Η άλλη άποψη, αυτή των φοιτητών του ιδρύματος λέει τα πράγματα διαφορετικά. Δημοσιεύουν στο διαδίκτυο νέες φωτογραφίες του Ειδικού Φρουρού με το όπλο στο χέρι, χωρίς βέβαια να φαίνονται στον ίδιο σημάδια από τον ανηλεή ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστη, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

“Μπήκε στην ΑΣΟΕΕ και ενοχλούσε τους μικροπωλητές”

Μάλιστα ισχυρίζονται πως ο Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί στην ΔΙΑΣ και ήταν εκτός υπηρεσίας, μπήκε στο προαύλιο του Ιδρύματος και άρχισε να ενοχλεί τους μικροπωλητές, ενώ το όπλο του ήταν στην ζώνη του παντελονιού του σε εμφανή θέση.

Όταν των ρώτησαν γιατί βρίσκεται εκεί μέσα, υποστηρίζουν πως τους προπηλάκισε, δήλωσε Αστυνομικός και έβγαλε το όπλο του και άρχισε να τους προκαλεί να τον πλησιάσουν.

Για το λόγο αυτό δημοσιεύουν σειρά φωτογραφιών του Ειδικού Φρουρού, πάντα με το όπλο στο χέρι, χωρίς όμως να φαίνεται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα ο παραμικρός του τραυματισμός όπως ισχυρίζονται.

ΑΣΟΕΕ

ΑΣΟΕΕ

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψεύδος, ίσως να μην διευκρινιστεί ποτέ για την συγκεκριμένη υπόθεση…

Το περιστατικό πριν την ΑΣΟΕΕ

Όσον αφορά στο έτερο περιστατικό, που σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, είχε να κάνει επίσης με Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από μπράβους νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι.

Οι δυο Ειδικοί Φρουροί που ήταν εκτός υπηρεσίας, πήγαν να διασκεδάσουν, έχοντας μαζί τους τα υπηρεσιακά τους πιστόλια. Βέβαια ξυλοκοπήθηκαν άγρια όταν πείραξαν την υπάλληλο του καταστήματος και όταν έβγαλαν τ’ όπλο τους για να προστατευτούν, όπως υποστήριξαν στην κατάθεσή τους, έφαγαν περισσότερο ξύλο και βέβαια τους άρπαξαν το ένα από τα πιστόλια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση