Ηλεία: Σπαραγμός για τους νεκρούς κουμπάρους σε φοβερό τροχαίο! Οι τραγικές ειρωνείες (Φωτό και Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:21 Ηλεία: Σπαραγμός για τους νεκρούς κουμπάρους σε φοβερό τροχαίο! Οι τραγικές ειρωνείες (Φωτό και Βίντεο)

Ο χαμός του Γιάννη και του Νίκου έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη Βουπρασία στην Ηλεία. Οι δύο φίλοι και κουμπάροι, έφυγαν μαζί λίγες στιγμές μετά τη χαρά της βάφτισης της κόρης του πρώτου, στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου.

Κανείς δεν ξέρει το πως βρέθηκε το μπορντό Seat που βρίσκονταν και “καρφώθηκε πάνω” στο φορτηγό και την νταλίκα. Το μόνο που ξέρουν όλοι είναι πως δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν και ήρθαν να προστεθούν τα ονόματά τους στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων στην Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος λίγο νωρίτερα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του και είναι απίστευτο αυτό που είχε γράψει η μοίρα λίγες ώρες αργότερα για την οικογένεια.

Από την άλλη,  ο 25χρονος με το θάνατο του βύθισε ακόμα πιο πολύ στο πένθος την οικογένεια του, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στην άσφαλτο. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα του νεκρού που ήταν εκτός ΙΧ το σκέπασε διερχόμενος γιατρός ο οποίος στην συνέχεια πήρε την τραυματία και την μετέφερε στο ΚΥ Βάρδας, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: ilialive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση