Πρώτο κρούσμα κοροναϊού: Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας η 38χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 18:15 Πρώτο κρούσμα κοροναϊού: Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας η 38χρονη

Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας είναι η 38χρονη η οποία βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το σάιτ, grtimes.gr

Επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας είναι η 38χρονη η οποία βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το σάιτ, grtimes.gr. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα είναι μητέρα ενός παιδιού και ασχολείται με τα κοινά στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν υποψήφια με κορυφαίο συνδυασμό της πόλης.

Όπως έχει γίνει γνωστή, η 38χρονη είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Βόρεια Ιταλία και επέστρεψε την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, με πτήση της Ryanair. Στην Ιταλία παρέμεινε για τέσσερις ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το grtimes.gr, έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι συναντήθηκαν μαζί της, ανάμεσα τους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ώστε να κάνουν εξετάσεις. Θα εξεταστούν σύμφωνα με πληροφορίες όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της και φυσικά και τα μέλη της οικογένειάς της που έχουν απομονωθεί ήδη οικειοθελώς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τεθεί σε απομόνωση τουλάχιστον 15 άνθρωποι.

Τσιόδρας: Γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών της 38χρονης

Όπως δήλωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη πρώτη ενημέρωση για τον κοροναϊό που ξεκίνησε από σήμερα, "επιβεβαιώθηκε η πρώτη περίπτωση νόσου στην Ελλάδα Πρόκειται για Ελληνίδα 38 ετών ταξιδιώτισσά από την περιοχή της Βόρειας Ιταλίας. Είναι καλά στην υγεία της παρακολουθείται από μια εβδομάδα εξαιρετικών συναδέλφων στη Θεσσαλονίκη.

Γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών της και θα τεθεί σε απομόνωση. Η νόσος παραμείνει ήπια. Τονίζουμε τους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να ακολουθούμε. Όσοι έρχονται από την Ιταλία και έχουν συμπτώματα θα πρέπει να μένουν στο σπίτι τους, να ειδοποιούν τον γιατρό τους ή τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας".

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση