Νέα βίντεο: Τούρκοι εκτοξεύουν χημικά και χτυπούν μετανάστες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 22:22 Νέα βίντεο: Τούρκοι εκτοξεύουν χημικά και χτυπούν μετανάστες

Οι Τούρκοι εκτόξευσαν πάλι δακρυγόνα εναντίον των ελληνικών δυνάμεων και διά της βίας σπρώχνουν μετανάστες προς την ελληνική πλευρά

Νέα ένταση ξέσπασε απόψε στις Καστανιές, ύστερα από κάποιες ώρες ηρεμίας που ακολούθησαν τα πρωινά επεισόδια.

Σημειώθηκαν ρίψεις χημικών από την τουρκική πλευρά του φράχτη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν και προσπάθειες φθοράς στον φράχτη από άτομα που βρίσκονταν συγκεντρωμένα μπροστά σ' αυτόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ορατές ήταν και κάποιες εστίες φωτιάς στην άλλη πλευρά.

Παρόμοια ήταν το σκηνικό και νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ρίψη μεγάλου αριθμού δακρυγόνων από την τουρκική πλευρά εναντίον των Ελλήνων στρατιωτών. Όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό, Τούρκοι αστυνομικοί, σε οργανωμένη στοίχιση και με κατάλληλο εξοπλισμό, εκτοξεύουν χημικά προς την ελληνική πλευρά.

Κοντά στις Καστανιές ξέσπασαν μικρές εστίες φωτιάς αφού λίγες δεκάδες πλησίασαν τον φράχτη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τη άλλη πλευρά οι μετανάστες βάζουν μόνοι τους φωτιές, για να κατηγορήσουν τις ελληνικές αρχές ότι καταστρέφουν την τουρκική πλευρά.

Άλλο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, καταγράφει την προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους από την τουρκική ακτοφυλακή με προφανή κίνδυνο σύγκρουσης.

Βίντεο με τους Τούρκους να χτυπούν μετανάστες

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο για την πρακτική που χρησιμοποιεί η Άγκυρα βλέπει το φως τη δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται καθαρά Τούρκοι στρατιώτες να χτυπούν μετανάστες που επιχειρούν να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία από τα σύνορα, επιχειρώντας να τους στρέψουν ξανά μπροστά.

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση