Απολογείται αύριο ο Αριστόβουλος Πετζετάκης για τον καβγά θανάτου στο Καβούρι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 16:48 Απολογείται αύριο ο Αριστόβουλος Πετζετάκης για τον καβγά θανάτου στο Καβούρι

Ο νεαρός Πετζετάκης παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, καθώς γρονθοκόπησε πριν μία εβδομάδα στο Καβούρι τον 47χρονο Λεονάρντο Σίτινα.

Αύριο Δευτέρα απολογείται στον εισαγγελέα ο 24χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκης, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, που γρονθοκόπησε πριν μία εβδομάδα στο Καβούρι τον 47χρονο Λεονάρντο Σίτινα, με αποτέλεσμα να αφήσει λίγες ώρες αργότερα την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός Πετζετάκης παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν εμφανίστηκε στο Τμήμα Βουλιαγμένης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αέξη Κούγια.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου, όταν ο νεαρός μετά από επεισόδιο που είχε με τον γείτονά του στο συγκρότημα κατοικιών "Φάρος" στο Καβούρι, τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο 47χρονος να χάσει τη ζωή του λίγες ώρες αργότερα.

Ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν ο Αριστόβουλος Πετζετάκης βγήκε από το συγκρότημα κατοικιών που διαμένει, με τη φίλη του και τον σκύλο του.

Ο 47χρονος Σίτινα, απόγονος εφοπλιστικής και επιχειρηματικής οικογένειας, που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από το συγκρότημα, είχε φραστικό επεισόδιο με το νεαρό και στη συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να του ρίξει μια μπουνιά, προκειμένου να αφήσει το χέρι του.

Ο άνδρας, σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα κι ένας συγγενής του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όμως, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά και επέστρεψε σπίτι του, ενώ ο 27χρονος μετέβη στο Ασκληπιείο Βούλας όπου οι γιατροί του παράσχεσαν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ράμματα στο χέρι.

Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του νεαρού, όμως εκείνος περίμενε να περάσει το αυτόφωρο και εμφανίστηκε στο τμημα για να παραδοθεί τρεις ημέρες αργότερα.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση